Χρήστης:
 

Κωδικός:
 
(Ξέχασα τον κωδικό.) Login

  Χάρτης Πλοήγησης:   Site Map
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Malware και Spyware
Εγκαταστήστε κάποιο πρόγραμμα απομάκρυνσης προγραμμάτων Malware και Spyware όπως για παράδειγμα τα δωρεάν πρόγραμματα Μalwarebytes Spybot Spyware-doctor και Spyware Terminator
Θα πρέπει να εκτελείτε τα προγράμματα αυτά περιοδικά μια φορά την εβδομάδα.
Περιηγητές διαδικτύου
Υπάρχουν πολλά δωρεάν προγράμματα περιήγησης για το διαδίκτυο (browsers). Κάνουν παρόμοια δουλειά με τον internet explorer και μεγιστοποιούν την ικανότητα τους μέσω πάρα πολλών επεκτάσεων που ενσωματώνονται σε αυτά. Όπως για παράδειγμα τα δωρεάν προγράμματα: Chrome , Firefox , Opera και Safari
Firewall
Εγκαταστήστε ένα Firewall πρόγραμμα που καθορίζει την πρόσβαση χρηστών και προγραμμάτων στο Internet όπως για παράδειγμα τα δωρεάν προγράμματα:
Sunbelt Firewall και Ζone Αlarm
Antivirus
Εγκαταστήστε ένα καλό Antivirus όπως για παράδειγμα τα παρακάτω δωρεάν προγράμματα: Essentials της Microsoft, Avast, Avg free , Αvira και on Line scanners: Eset , Panda και Bitdefender .
Εφαρμογές γραφείου
Εξοπλίστε τον Η/Υ σας με το Open Office ή το Star Office που είναι σουίτες εφαρμογών που θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε επαγγελματικού επιπέδου κείμενα, λογιστικά φύλλα, παρουσιάσεις και βάσης δεδομένων.
Βοηθητικές εφαρμογές
Κατεβάστε διάφορες βοηθητικές εφαρμογές που θα σας λύσουν τα χέρια:
Ταμείο, Ισολογισμός, Μισθωτήριο, ΦΠΑ για μικρές επιχειρήσεις ... ,
© Act Life Πολιτική Απορρήτου | Όροι Χρήσης Επιχείρηση   |   Προϊόντα   |   Λήψεις   |   Υποστήριξη   |   Επικοινωνία