Χρήστης:
 

Κωδικός:
 
(Ξέχασα τον κωδικό.) Login

  Χάρτης Πλοήγησης:   Site Map
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ
Παραγωγή και διάθεση σύγχρονων, εύχρηστων και αξιόπιστων προγραμμάτων.
ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ
Ολοκληρωμένη υποστήριξη τοπικά αλλά και στο διαδίκτυο.
Αντικείμενο εργασίας

Η Act Life Software έχει σαν αντικείμενο εργασία την προώθηση εξειδικευμένων λύσεων πληροφορικής. Βασικός σκοπός της είναι η παραγωγή και διάθεση σύγχρονων, εύχρηστων και αξιόπιστων προγραμμάτων, που σε συνδυασμό με τον κατάλληλο εξοπλισμό, θα δώσουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Ο χώρος δράσης μας.

1. Στο διαδίκτυο (internet) με την
  › φιλοξενία ιστοσελίδων (hosting),
  › τον σχεδιασμό ιστοσελίδων (web design) απλών αλλά και σύνθετων,
  › την δημιουργία και συντήρηση εξειδικευμένων βάσεων δεδομένων,
  › την δημιουργία και συντήρηση διαδικτυακών ηλεκτρονικών καταστημάτων (online shop).

Επίσης αναλαμβάνουμε την προώθηση (promotion) και την διαφημιστική καμπάνια (AdWords marketing) της ιστοσελίδα σας στο διαδίκτυο με σκοπό την αύξηση της επισκεψιμότητας της και μεγιστοποίησης των κερδών σας (SEO, SMO).

2. Στη διαχείριση τουριστικών συλλόγων (management of touristic associations) όπου με το πρόγραμμα «Φιλοξενία» μπορείτε να καλύψετε πλήρως τις ανάγκες διαχείρισης του συλλόγου ή της ομοσπονδίας σας σύμφωνα με διαδικασίες που απαιτούνται από τον ΕΟΤ.

3. Στην ιατρική (medicine) όπου με τα προγράμματα Ιατρείο, Κλινική, Αρχείο ασθενών, Διαχείριση Γραμματείας, Διαχείριση συνδρομητικών εντύπων - περιοδικών, και Διαχείριση βηματοδοτών, δίνει την δυνατότητα αρχειοθέτησης, με στατιστικοποίησης των ιατρικών δεδομένων και εύκολη διαχείριση των γραμματειακών εργασιών.

4. Στα κτηματομεσιτικά (real estate) όπου με το πρόγραμμα Μεσίτης αυτοματοποιούνται οι αναζητήσεις και παρουσιάζονται με βίντεο η με φωτογραφίες τα αντικείμενα της αγοροπωλησίας.

5. Στο μάνατζμεντ (management), όπου με το πρόγραμμα Ισολογισμός η επιχείρηση σας, μπορεί να επιτυχή καλύτερη οργάνωση και χρηματοοικονομική διαχείριση.

6. Στην δημιουργία κατά παραγγελία προγραμμάτων, που ανάλογα με τις απαιτήσεις και την φύση της εργασίας, εκπονείται έρευνα, μελέτη και ολοκλήρωση του προγράμματος, ώστε να καλύπτει πλήρως τις ανάγκες της επιχείρησης σας.

Αν προβληματίζεστε ή απλά ενδιαφέρεστε για κάποια από τα προηγούμενα θέματα στα οποία ειδικευόμαστε, μη διστάζετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Με εκτίμηση Δαμιανός Κράπης

© Act Life Πολιτική Απορρήτου | Όροι Χρήσης Επιχείρηση   |   Προϊόντα   |   Λήψεις   |   Υποστήριξη   |   Επικοινωνία