Χρήστης:
 

Κωδικός:
 
(Ξέχασα τον κωδικό.) Login

  Χάρτης Πλοήγησης:   Site Map
ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

ΜΕΣΩ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ

ΤΗΛ.: 2310 989058
KIN. : 6945 681268

Παρακαλούμε προετοιμάστε τις πληροφορίες του λογαριασμού σας όταν μας καλείτε για να ζητήσετε βοήθεια.

ΜΕΣΩ E-MAIL

Παρακαλούμε στα μηνύματα σας να είστε περιληπτική και να μας αναφέρετε τον αριθμό προγράμματος καθώς και τα στοιχεία σας.
support@actlife.gr
ΜΕΣΩ SKYPE

Skype Me™!
ΣΤΟ WEB HOSTING
ΠΑΚΕΤΑ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ - WEB HOSTING

1. ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ

ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΛΑΙΣΙΟΥ
Γρήγορες και εύκολες εξηγήσεις για κάθε σελίδα του τμήματος διαχείρισης (Control Panel). Απλά πληκτρολογήστε στον σύνδεσμο βοήθεια (HELP link) στην πάνω δεξιά γωνία του τμήματος διαχείρισης (Control Panel).
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ
Διαθέτουμε πάνω από 40 ταινίες (στην Αγγλική γλώσσα), έτσι ώστε να μπορέσετε να εξοικειωθείτε με το Τμήμα Διαχείρισης (Control Panel) όσο το δυνατό συντομότερα, παρακολουθώντας την σχετική ταινία.
ΚΕΝΤΡΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ
Αυτό είναι ένα σύστημα πληροφόρησης που βασίζεται στην αρχή της αναζήτησης με βάση λέξεις-κλειδιά (π.χ. Συχνές Ερωτήσεις).
ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΡΩΤΟΑΠΑΝΤΗΣΕΩΝ
Εάν δεν έχετε βρει την απάντηση στην ερώτησή σας στο Κέντρο Υποστήριξης, σας προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε το Σύστημα Ερωτοαπαντήσεων.

2. ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΜΑΣ
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την online φόρμα και να έρθετε σε επαφή μαζί μας 24 ώρες την ημέρα.

3. ΜΕΣΩ ΤΟΥ LIVE CHAT ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ


ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ!!! Εάν είστε πελάτης του Add Host και επιθυμείτε να ζητήσετε βοήθεια μέσω της ιστοσελίδας μας, μέσω τηλεφώνου, φαξ, ή μέσω του Live Chat πλήκτρου, θα σας ζητηθεί να ανοίξετε ένα Ticket μέσω του τμήματος διαχείρισης του πακέτου φιλοξενία (Hosting Control Panel)(επιλογή 1d). Με αυτόν τον τρόπο μπορούμε να επιβλέψουμε την ποιότητα της παροχής της πελατειακής μας υποστήριξής, η οποία θα βελτιώσει γενικότερα την ποιότητα των υπηρεσιών μας.
ΣΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ Η/Υ
ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ - ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

1.ΣΤΙΣ ΦΟΡΜΕΣ ΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ

ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΕΔΙΩΝ και ΠΛΗΚΤΡΩΝ
Γρήγορες και εύκολες εξηγήσεις για τα σημαντικά πεδίο και πλήκτρα, αφήνοντας για λίγα δευτερόλεπτα το βελάκι του ποντικιού επάνω τους.
ΠΛΗΚΤΡΟ ΒΟΗΘΕΙΑΣ
Πατώντας το πλήκτρο βοηθείας εμφανίζεται το αντίστοιχο θέμα στο σύστημα βοηθείας στην ιστοσελίδα μας. Τα θέματα βοηθείας ανανεώνονται συνεχώς με όλες τις νέες προσθήκες και βελτιώσεις των νέων εκδόσεων.

2.ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΜΑΣ
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την online φόρμα και να έρθετε σε επαφή μαζί μας.

ΚΕΝΤΡΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ
Αυτό είναι ένα σύστημα πληροφόρησης που βασίζεται στην αρχή της αναζήτησης με βάση λέξεις-κλειδιά (π.χ. Συχνές Ερωτήσεις).
ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΡΩΤΟΑΠΑΝΤΗΣΕΩΝ
Εάν δεν έχετε βρει την απάντηση στην ερώτησή σας στο Κέντρο Υποστήριξης, σας προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε το Σύστημα Ερωτοαπαντήσεων.
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ
Διαθέτουμε εκπαιδευτικά videos τα οποία μπορούν να καθοδηγήσουν τους αρχάριους χρήστες (εφόσον είναι εγγεγραμμένοι σε κάποιο από τα προγράμματα υποστήριξης). ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚO FORUM
ΔΣτο forum μπορείτε να διαβάσετε τις απορίες των χρηστών αλλά και τις απαντήσεις των προγραμματιστών για τα προγράμματα που σας ενδιαφέρουν, καθώς επίσης μπορείτε να γράψετε και εσείς τις δικές σας απορίες.

3.ΜΕΣΩ ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΜΕΝΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ
Συνδεόμαστε στον υπολογιστή σας από τα γραφεία μας και εκτελούμε τις ανάλογες εργασίες που χρειάζονται, τόσο για την εκπαίδευση σας όσο και για να επιλύσουμε τα πιθανά προβλήματα που θα παρουσιαστούν.
© Act Life Πολιτική Απορρήτου | Όροι Χρήσης Επιχείρηση   |   Προϊόντα   |   Λήψεις   |   Υποστήριξη   |   Επικοινωνία