Χρήστης:
 

Κωδικός:
 
(Ξέχασα τον κωδικό.) Login

  Χάρτης Πλοήγησης:   Site Map
ΕΙΚΟΝΕΣ
ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Το πρόγραμμα αυτό δημιουργήθηκε για να βοηθήσει τον απλό επενδυτή να βάλει σε τάξη στο χαρτοφυλάκιο του. Παράλληλα του δίνει μια σειρά από πληροφορίες και στατιστικά διαγράμματα για να μπορέσει να καταλαβαίνει το γενικό κλίμα που επικρατεί στην χρηματαγορά

Περιλαμβάνει δύο εκδόσεις : α) Την ανάλυση μόνο της ελληνικής χρηματιστηριακής αγοράς και β) την ανάλυση της ελληνικής και της κυπριακής χρηματιστηριακής αγοράς.

Και στις δύο εκδόσεις το πρόγραμμα αποτελεί μια ολοκληρωμένη χρηματιστηριακή εφαρμογή που περιλαμβάνει:

α) Παρουσίαση γραφημάτων των σημαντικότερων διεθνών δεικτών και ανάλυση του διεθνούς χρηματιστηριακού κλίματος.

β) Παρουσίαση με γραφήματα την πορεία των βασικότερων ξένων νομισμάτων.

γ) Τεχνική ανάλυση σε όλες τις εισηγμένες εταιρίες . Μαζί περιλαμβάνεται και ο οδηγός τεχνικής ανάλυσης που καλύπτει μεγάλο εύρος θεμάτων και πραγματικών αναφορών μέσα από το ελληνικό χρηματιστήριο.

δ ) Θεμελιώδη ανάλυση με δυναμική αξιολόγηση των εισηγμένων εταιριών με βάση οικονομικούς αριθμοδείκτες και τα λογιστικά αποτελέσματα των προηγούμενων ετών. Μαζί περιλαμβάνονται και διάφορες σημαντικές πληροφορίες για την κάθε εταιρία καθώς και οι διευθύνσεις και τα τηλεφώνα τους.

ε) Στιγμιότυπα της καθημερινής ενδοσυνεδριακής πορείας των μετοχών.

στ) Τα νέα όλων των εταιριών που περιλαμβάνουν : Τις χρηματιστηριακές ανακοινώσεις, Τις γενικές συνελεύσεις, Τις Αυξήσεις ΜΚ , το Ελληνικό και διεθνής κλίμα, και αλλά πολλά.

ζ) Την Διαχείριση χαρτοφυλακίων με ανάλυση θέσης και υπολογισμό ακόμα και των κρατήσεων. Επίσης περιλαμβάνει και ανάλυση παλαιών πράξεων. Από το χαρτοφυλάκιο μπορούμε να έχουμε ταυτόχρονα τα νέα την τεχνική ανάλυση και τα στιγμιότυπα της κάθε μετοχής..

η) Το τμήμα έρευνας που μας δίνει την δυνατότητα να έχουμε ταυτόχρονη αξιολόγηση και ανάλυση της κάθε μετοχής και με βάση τεχνική και θεμελιώδη ανάλυση. Με την δυνατότητα ενδοσυνεδριακής ανάλυσης , παρουσίασης νέων με την δυνατότητα πολλαπλών φίλτρων και ταξινομήσεων.

Προσοχή
Το χρηματιστήριο δεν παρέχει εγγυημένες αποδόσεις. Για αυτό αν ασχοληθείτε με αυτό θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί και επιφυλακτικοί.

© Act Life Πολιτική Απορρήτου | Όροι Χρήσης Επιχείρηση   |   Προϊόντα   |   Λήψεις   |   Υποστήριξη   |   Επικοινωνία