Χρήστης:
 

Κωδικός:
 
(Ξέχασα τον κωδικό.) Login

  Χάρτης Πλοήγησης:   Site Map
ΕΠΙΛΟΓΕΣ
Πρόγραμμα Real Estate Agent

Το πρόγραμμα Real Estate Agent αποτελεί έναν διαχειριστή ακινήτων περιουσιών. Είναι εύκολο στην χρήση και παρέχει όλους τους αυτοματισμούς που χρειάζεται ένα σύγχρονο γραφείο, κτηματομεσιτικών συναλλαγών.

Η νέα έκδοση εν συντομία σας παρέχει τις εξής δυνατότητες:

Καταχώρηση αντικειμένων προς αγοροπωλησία η ενοικίαση.

Όλα τα κείμενα και οι εγγραφές καταχωρούνται αυτόματα και στα αγγλικά κάνοντας πανεύκολη την διεθνή σας παρουσίαση.

Τιμή σε Ευρώ με αυτόματη αντιστοιχία σε δολάρια ή οποιοδήποτε άλλο νόμισμα επιθυμείτε.

Αυτόματη εμφάνιση ή απόκρυψη των παρουσιαζομένων πεδίων ανάλογα με την φύση του αντικειμένου.

Ύπαρξη ελεύθερων πεδίων αριθμητικών, κειμένου, και αυτομάτων λιστών επιλογής, που ορίζονται από τον χρήστη.

Παρουσίαση των εγγραφών σε μορφή φόρμας, αλλά και σε προβολή φύλλου δεδομένων με απεριόριστες δυνατότητες στην εφαρμογή φίλτρων και ταξινομήσεων για προβολή ή εκτύπωση των εγγραφών.

Αυτόματη παραγωγή αγγελιών σε ελληνική και αγγλική γλώσσα σε δύο μορφές: απλή που δημιουργείται εξολοκλήρου από το πρόγραμμα και την σύνθετη που περιέχει ενδιάμεσα και δικό σας κείμενο. Επίσης υπάρχει και η απόλυτη που περιέχει αποκλειστικά και μόνο το δικό σας κειμενο, το οποίο μπορεί να είναι γραμμένο σε οποιαδήποτε γλώσσα.

Αυτόματη καταχώρηση αγγελιών και παρουσιάσεων αντικειμένων στο internet στον παγκόσμιο κατάλογο 100top.biz ή στην δικιά σας σελίδα εφόσον δημιουργηθεί η αντίστοιχη βάση δεδομένων και συνδεθεί με την σελίδας σας.

Καταχώρηση έως 2 βίντεο και έως 5 φωτογραφίες για κάθε ακίνητο, για άμεση προβολή του είτε στην οθόνη του Η/Υ είτε σε οποιοδήποτε σύγχρονο οπτικό ακουστικό μέσο καθώς και στο internet.

Αμεση αναζήτηση ακινήτων που έχουμε για αγοραπωλησία ή ενοικίαση με πολλαπλά κριτήρια αναζήτησης.

Χρήση διπλού κωδικού για το κάθε αντικείμενο έναν απλό για τοπική χρήση και έναν ανεξάρτητο σύνθετο κωδικό για συνεργαζόμενα γραφεία ή υποκαταστήματα και διεθνείς παρουσιάσεις στο internet.

Καταχώριση ιδιοκτητών που σας παρέχουν την άδεια διαμεσολάβησης ή διαχείρισης της ακίνητης περιουσία τους.

Καταχώριση συνεργατών και παρουσίαση της στατιστικής εικόνας του κάθε συνεργάτη.

Καταχώριση ζητούντων που αναζητούν προς αγορά ή ενοικίαση αντικείμενα που δεν διαθέτουμε άμεσα.

Καταχώριση ενδιαφερομένων που τους παρουσιάσαμε αντικείμενα προς αγορά ή ενοικίαση και είναι σε αναμονή για κλείσιμο συμφωνίας.

Υπενθύμισης για τους εορταζόμενους πελάτες και γενικό εορτολόγιο.

Αποστολές ευχητήριων καρτών μέσω email ή fax εκτύπωση κάρτας και διευθύνσεων για ταχυδρομική αποστολή.

Αυτόματες τηλεφωνικές κλήσεις μέσω modem από το πρόγραμμα προς όλους τους καταχωρηθέντες στο πρόγραμμα ιδιοκτήτες, πωλητές, αγοραστές, ενοικιαστές, ενδιαφερόμενους και συνεργάτες.

Αυτόματη αποστολή δια μέσω της ηλεκτρονικής οδού (email, fax) διαφημιστικών παρουσιάσεων σε ενδιαφερομένους σε όλο τον κόσμο.

Εκτύπωση των αντικείμενων που μας ενδιαφέρουν σε ενοικιαστήρια ή πωλητήρια του εμπορίου.

Δυνατότητα ιδιόχειρης ή αυτόματης (τυχαίας) επιλογής αντικειμένων και αποστολή τους, για αγγελίες σε περιοδικά, σε εφημερίδες, αλλά και στο internet.

Δυνατότητα επιλογής αντικειμένων και εκτύπωση των βασικών τους στοιχείων για παρουσίαση τους στον ενδιαφερόμενο, από συνεργάτη ή τρίτο πρόσωπο.

Δυνατότητα επιλογής αντικειμένων και εκτύπωση τους σε προσαρμοσμένες αναφορές από τον χρήστη.

Στην δικτυακή του έκδοση μας δίνει την δυνατότητα να έχουμε ταυτόχρονη χρήση των στοιχείων από πολλούς χρήστες ταυτόχρονα και δυνατότητα ανταλλαγής στοιχείων ακόμα και μέσω απλής τηλεφωνικής γραμμής.

Οι πολλαπλές εκτυπώσεις και ταξινομήσεις που μας παρέχει το πρόγραμμα, μας δίνουν την δυνατότητα να έχουμε απόλυτο έλεγχο των αδιάθετων αντικειμένων καθώς και πλήρη γνώση των ενδιαφερομένων ιδιοκτητών , αγοραστών, πωλητών και ενοικιαστών.

Βοηθητικά προγράμματα:
Γραμματεία με εορτολόγιο και οργάνωση επαφών, σε ημερήσια, μηνιαία ή ετήσια παρουσίαση, και αντίστοιχες εκτυπώσεις.

Αγγλοελληνικό λεξικό με 1400 μεσιτικούς όρους και δυνατότητα προσθήκης λέξεων και εκφράσεων από τον χρήστη.

Μεταφραστή από ελληνικά σε αγγλικά για εύκολη μετατροπή των αγγελιών και των παρουσιάσεων στην αγγλική γλώσσα (χρησιμοποιεί την βιβλιοθήκη λέξεων και εκφράσεων του λεξικού που σημαίνει ότι όσο προσθέτετε λέξεις τόσο καλύτερο γίνεται).

Πρόγραμμα δημιουργίας και ανάκλησης αντιγράφων ασφαλείας (back-up), σε όλα τα σύγχρονα αποθηκευτικά μέσα, σκληρό δίσκο, εικονικό δίσκο δικτύου, cd rom, tape (το μόνο που χρειάζεται να κάνετε εσείς είναι να πατήσετε ένα κουμπί).

Ημερολόγιο και κομπιουτεράκι.

Ειδική εφαρμογή εκμάθησης του προγράμματος μέσω internet με πολλές εικόνες και παραδείγματα στους δικτυακού τόπο της Act Life: http://actlife.gr
© Act Life Πολιτική Απορρήτου | Όροι Χρήσης Επιχείρηση   |   Προϊόντα   |   Λήψεις   |   Υποστήριξη   |   Επικοινωνία