Χρήστης:
 

Κωδικός:
 
(Ξέχασα τον κωδικό.) Login

  Χάρτης Πλοήγησης:   Site Map
ΕΠΙΛΟΓΕΣ
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ

ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

Σκοπός του λογισμικού αυτού είναι να βοηθήσει τις Ομοσπονδίες Τουριστικών Καταλυμάτων να δημιουργήσουν τοπικές βάσεις δεδομένων και να τους δώσει την δυνατότητα να  διαχειρισθούν τα δεδομένα των βάσεων αυτών με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. 

Είναι σχεδιασμένο να καλύπτει τις βασικές μηχανογραφικές ανάγκες των Ομοσπονδιών Επιχειρηματιών Ενοικιαζομένων Δωματίων και Διαμερισμάτων όπως επίσης και των συλλόγων τους, σε πανελλαδική κλίμακα.

Επίσης καλύπτει τις βασικές μηχανογραφικές ανάγκες της κεντρικής βάσης δεδομένων της Συνομοσπονδίας Επιχειρηματιών Ενοικιαζομένων Δωματίων Διαμερισμάτων Ελλάδος.

Μερικές από τις δυνατότητες του είναι:

 1. Εργάζεται πάνω σε παραθυρικό γραφικό λειτουργικό περιβάλλον των Windows XP ή νεότερο. Έχει την δυνατότητα να αξιοποιεί την τρέχουσα τεχνολογία και εκμεταλλεύεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την υπολογιστική ισχύ των σύγχρονων ηλεκτρονικών υπολογιστών.

 2. Μπορεί να καταχωρεί και να επεξεργάζεται σε τοπικό επίπεδο όλες τις επιχειρήσεις μέλη, που ανήκουν στην εκάστοτε Ομοσπονδία, τους Συλλόγους που ανήκουν αυτές και να κρατάει ιστορικό αρχείο της εξέλιξης αυτών.

 3. Παρέχει γραμματειακή υποστήριξη αυτοματοποιώντας την επικοινωνία με τα μέλη, τους συλλόγους και τους φορείς (τηλεφωνικά, με φαξ, με e-mail και με αλληλογραφία χρησιμοποιώντας αυτόματες αναφορές και έντυπα).

 4. Δημιουργεί λίστες πολλαπλών κριτηρίων, ομαδοποιημένες και ταξινομημένες ανάλογα, παράγοντας αναφορές χρήσιμες για την εκάστοτε Ομοσπονδία ή τον σύλλογο.

 5. Επεξεργάζεται τα στοιχεία και παράγει στατιστικές αναλύσεις και διάφορες αναφορές με γραφικές παραστάσεις και πίνακες.

 6. Παρέχει στην κάθε Ομοσπονδία ή στον Σύλλογο δευτερεύοντα βοηθητικά μέσα για την επίτευξη του έργου της όπως τηλεφωνικούς καταλόγους των μελών και των συλλόγων τους, ημερολόγια κλπ.

 7. Συνεργάζεται με όλα τα προγράμματα του MS Office και ανταλλάσσει δεδομένα με αυτά.

 8. Συνεργάζεται με το κεντρικό αρχείο της Συνομοσπονδίας ενημερώνοντας το ως προς τις μεταβολές των μελών.

 9. Είναι κατά το δυνατό απλό στην χρήση, με φιλικό προς τον χρήστη γραφικό περιβάλλον, εύκολο στον τρόπο λειτουργίας του, καθώς και γρήγορο στον χειρισμό του.

 10. Είναι ασφαλές με δυνατότητα ενεργοποίησής του μόνο από εξουσιοδοτημένους χρήστες που έχουν κωδικό χρήστη.

 11. Είναι εξελισσόμενο και μπορεί να προστεθούν σε αυτό διάφορες νέες δυνατότητες για να καλύψει τις μελλοντικές ανάγκες που πιθανός να παρουσιαστούν.

 12. Είναι δικτυακό με την δυνατότητα να εξυπηρετεί τοπικά δίκτυα καθώς και δίκτυα του Internet.

ΔΙΚΤΥΩΣΗ

Σε κάθε Ομοσπονδία υπάρχουν τοπικοί δικτυακοί σταθμοί εργασίας ανάλογα με τις θέσεις εργασίας που απαιτούνται για την σωστή ολοκλήρωση της καταγραφής των δεδομένων. Οι σταθμοί αυτοί χρησιμοποιώντας τοπικό δίκτυο, εργάζονται στο δικό τους δικτυακό τοπικό server ανεξάρτητα από τον κεντρικό server, ο οποίος βρίσκεται στον χώρο της έδρας της Συνομοσπονδίας. Η σύνδεση του κάθε τοπικού server με τον κεντρικό server γίνεται μέσω του Internet με την βοήθεια ενός ενδιάμεσου διακομιστή που συντονίζει την διαδικασία ενημέρωσης των δεδομένων.
Η ενημέρωση των αρχείων γίνετε μόνο όταν η κάθε Ομοσπονδία ή ο Σύλλογος έχει κάποια ποσότητα καταχωρημένων νέων στοιχείων ή αλλαγών. Επίσης υπάρχει πρόβλεψη, για τις απομακρυσμένες περιοχές που δεν έχουν ακόμη Internet, να μπορούν να συγχρονίζουν τα αρχεία τους με των κεντρικό server μέσω ενδιάμεσων φορητών αποθηκευτικών μέσων όπως Flash μνήμες CD s κλπ.

© Act Life Πολιτική Απορρήτου | Όροι Χρήσης Επιχείρηση   |   Προϊόντα   |   Λήψεις   |   Υποστήριξη   |   Επικοινωνία