Χρήστης:
 

Κωδικός:
 
(Ξέχασα τον κωδικό.) Login

  Χάρτης Πλοήγησης:   Site Map
ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ
Ολοκληρωμένη υποστήριξη τοπικά αλλά και στο διαδίκτυο.
ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους θα πρέπει να έχετε μια σύγχρονη ιστοσελίδα στο διαδίκτυο και πολλοί ακόμα λόγοι για τους οποίους η επιλογή της δικιά μας υπηρεσίας φιλοξενίας και κατασκευής ιστοσελίδας είναι πραγματικά η καλύτερη σας επιλογή.

Σταθερές Βάσεις στην Βιομηχανία Φιλοξενίας Ιστοσελίδων
Για πάνω από δέκα χρόνια αποτελούμε μέρος της σκηνής φιλοξενίας και κατασκευή ιστοσελίδων. Έτσι έχουμε εξοικειωθεί με τις απαιτήσεις της αγοράς. Η βαθιά μας εμπειρία μας έχει ενθαρρύνει στο να εμπλουτίζουμε με ένα σημαντικό μέρος αυτής της εμπειρίας μας, σε κάθε μας δημιουργία. Το αποτέλεσμα είναι η δημιουργεία ιστοσελίδων, η οποίες είναι αντάξιος εκπρόσωπος των υπηρεσιών ή των προϊόντων σας, με σύγχρονο, καλαίσθητο, λειτουργικό και με φιλικό προς τον χρήστη περιβάλλων.

Μια Ολοκληρωμένη Λύση για την Επιτυχημένη Online Παρουσία Σας
Σας προσφέρουμε μια άμεση λύση φιλοξενίας ιστοσελίδας, η οποία θα σας επιτρέψει να κτίσετε μια επιτυχημένη online παρουσία μέσω διαφόρων βοηθητικών υπηρεσιών. Αν θέλετε μπορείτε να δημιουργήσετε τα πάντα μόνοι σας, με την βοήθεια των έτοιμων εργαλείων που σας παρέχουμε. Με τον τρόπο αυτό θα εισέλθετε στον χώρο του παγκόσμιου διαδικτύου (internet) γρήγορα και με λογικότερο κόστος.

Ανταγωνιστικές Τιμές
Ένα από τα σημαντικότερα κριτήρια απόφασης - όσο αφορά την επιλογή του καλύτερου προμηθευτή φιλοξενίας ιστοσελίδων - είναι η καλή αναλογία τιμής/ποιότητας της προσφερόμενης υπηρεσίας. Η Act Life σας επιτρέπει να αξιοποιήσετε τις δαπάνες σας στο μέγιστο, προσφέροντάς σας περισσότερα από ότι όσα πραγματικά πληρώνετε. Ένας συνδυασμός υψηλού επιπέδου φιλοξενίας ιστοσελίδων και πολλών έξτρα χρήσιμων χαρακτηριστικών, όπως προ-εγκατεστημένα scripts (pre-installed web site scripts), είναι διαθέσιμα σε εσάς σε μια πολύ προσιτή τιμή.

Πλήρης Υποστήριξη των Online Απαιτήσεων των Πελατών
Οι online προσπάθειές μας επικεντρώνονται στην αποτελεσματική εξυπηρέτηση των απαιτήσεων των πελατών μας, και για αυτό το λόγο η πελατειακή υποστήριξη (cstomer support)είναι διαθέσιμη σε εσάς από τις 9πμ έως 9μμ.

Αξιόπιστο και Υψηλής Ταχύτητας Δίκτυο Κεντρικών Υπολογιστών (Server Network)
Η τεχνολογία πίσω από τα κέντρα δεδομένων (data centers) στοχεύει στην μέγιστη απόδοση των κεντρικών υπολογιστών (servers), με έμφαση στην αξιοπιστία και την αδιάλειπτη λειτουργία. Οι κεντρικοί υπολογιστές (custom-built servers) υψηλής ποιότητας βρίσκονται σε πλήρη λειτουργία 365 ημέρες το χρόνο. Η πιθανές αναβαθμίσεις τους γίνονται κυρίως την νύχτα (ώρες μειωμένης κίνησης) και εντός λίγων ωρών.

Σύγχρονη Αξιόπιστη Τεχνολογία για την Μέγιστη Online Σταθερότητα
Η αξιοπιστία του λογισμικού φιλοξενίας ιστοσελίδων είναι μεταξύ των προτεραιοτήτων μας και επενδύουμε συνεχώς ώστε να το αναπτύξουμε στο έπακρο. Αυτό σε συνδυασμό με το υπέρ σύγχρονο σύστημα συστάδων κεντρικών υπολογιστών (cluster server) που διαθέτουμε, σας παρέχει το καλύτερο δυνατό τελικό αποτέλεσμα. Σας προσφέρουμε μια υπηρεσία φιλοξενίας ευέλικτη και με πολλά πλεονεκτήματα. Αυτός ο συνδυασμός της τεχνολογίας επιτρέπει στις ξεχωριστές υπηρεσίες, όπως το DNS, και το email να αποδίδονται από ανεξάρτητους κεντρικούς υπολογιστές (servers), οι οποίοι διασφαλίζουν αξιοπιστία και μέγιστη σταθερότητα.

Πολλά Χρήσιμα Δωρεάν Χαρακτηριστικά
Οι υπηρεσίες φιλοξενίας μας περιλαμβάνουν ιστοχώρο, traffic, όνομα ιστοχώρου (domain name). Με κάθε πακέτο φιλοξενίας παίρνετε και πολλές δωρεάν επιπλέον υπηρεσίες: - Elefante Free Scripts Installer , ο οποίος σας επιτρέπει να εγκαταστήσετε διάφορες συσκευές ιστοσελίδων (website gadgets) όπως blogs, άλμπουμ φωτογραφιών, φόρουμ, e-commerce, portals, κτλ.. - Το Elefante Marketing Tools περιλαμβάνει την υποβολή ιστοσελίδας (site submission), popularity check, rss feeds και άλλα χρήσιμα αξεσουάρ. - Το Elefante Administration Tools περιλαμβάνει hotlink protection, IP blocking και an .htaccess generator. - Το Site Studio, το οποίο είναι ένας εύχρηστος κατασκευαστής ιστοσελίδας με ένα φάσμα 140 προσωπικών και επιχειρηματικών προτύπων, που σας κάνει να ξεχάσετε την πληρωμή για τις υπηρεσίας σχεδιασμού ιστοσελίδας.

Πολλαπλή Φιλοξενία Ιστοσελίδων
Τα πακέτα μας έχουν σχεδιαστεί για να σας επιτρέπουν να φιλοξενείτε περισσότερες από μια ανεξάρτητες ιστοσελίδες σε ένα ατομικό λογαριασμό. Επιπλέον, μπορείτε να προσθέσετε διάφορους ιστοχώρους στην τιμή του ενός, το οποίο προσφέρεται από λίγες επιχειρήσεις και μειώνει σημαντικά το κόστος της φιλοξενίας ιστοχώρων.

Δυνατότητα να Αναβαθμίσετε το Πακέτο Σας σε μια πιο Προηγμένη Οργάνωση
Σκεπτόμενοι τις προθέσεις σας για συνεχή ανάπτυξη των εργασιών σας, σας δίνουμε την δυνατότητα να αναβαθμίσετε εύκολα τον λογαριασμό φιλοξενίας σας (hosting account) άμεσα μέσα από το Τμήμα διαχείρισης (Control Panel). Θα είστε ένα κλικ μακριά από την επιλογή του καλύτερου σχεδίου αναβάθμισης, καλύπτοντας μόνο την διαφορά μεταξύ των τιμών των δυο πακέτων, σύμφωνα με τον αριθμό μηνών που απομένουν μέχρι την ημερομηνία λήξης του τρέχοντος λογαριασμού.

Εγγύηση Επιστροφής Χρημάτων σε 30 ημέρες
Τα πακέτα της Act Life περιλαμβάνουν εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών Από την στιγμή που κάποιος κάνει μια αγορά από εμάς και ανακαλύψει ότι το προιόν δεν εναρμονίζεται με τις απαιτήσεις του ή δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες του, μπορεί να ζητήση πίσω τα χρήματά του μέσα σε ένα μήνα από την ημερομηνία αγοράς που πακέτου φιλοξενίας.

  • Αγορά Φιλοξενίας (on line)
  • © Act Life Πολιτική Απορρήτου | Όροι Χρήσης Επιχείρηση   |   Προϊόντα   |   Λήψεις   |   Υποστήριξη   |   Επικοινωνία