Χρήστης:
 

Κωδικός:
 
(Ξέχασα τον κωδικό.) Login

  Χάρτης Πλοήγησης:   Site Map
ΕΠΙΛΟΓΕΣ
ΙΑΤΡΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

Στον ιατρικό χώρο παρέχουμε μια συλλογή από προγράμματα που αναλαμβάνουν να διεκπεραιώσουν:

α) την αρχειοθέτηση των ασθενών, με πλήρη αυτοματοποίηση των ιατρικών διαδικασιών, και

β) την στατιστική επεξεργασία και ανάλυση των δεδομένων, για την δημιουργία παρουσιάσεων, συγγραφικών έργων και την ολοκλήρωση ερευνητικών προγραμμάτων. Τα προγράμματα αυτά εκμεταλλεύονται στο έπακρο την συσσώρευση των ιατρικών στοιχείων, από τις καθημερινές επισκέψεις των ασθενών, και μπορούν να καλύψουν άνετα ένα απλό ιατρείο έως και μεγάλες πανεπιστημιακές κλινικές.

Πρόγραμμα Κλινικής

Το πρόγραμμα κλινική μας παρέχει την δυνατότητα αρχειοθέτησης των ασθενών με τον πιο γρήγορο, σύγχρονο και ταυτόχρονα εύκολο τρόπο. Με την δυνατότητα καταχώρησης βίντεο και φωτογραφιών ακόμα και κατά την διάρκεια εγχειρήσεων και την πλήρη και εύκολη μετέπειτα επεξεργασία τους, μας δίνει την δυνατότητα να περάσουμε στην ιατρική του 21ου αιώνα με αξιώσεις. Τώρα πια οι παρουσιάσεις εργασιών, ερευνών και μαθημάτων περνάνε από το χαρτί και την διαφάνεια, στην βίντεο προβολή και τα video walls. Οι στατιστικές αναλύσεις γίνονται αυτόματα, με βάση τα περιστατικά που καταγράφονται καθημερινά και η παρουσίαση τους με σχεδιαγράμματα, και πίνακες, σε εργασίες, ακόμη και σελίδες του internet γίνονται γρήγορα και πανεύκολα με το πάτημα μόνο μερικών κουμπιών.

Το Πρόγραμμα κλινική αποτελείται από επτά συσχετιζόμενα τμήματα.

1) Το τμήμα καταχώρισης των στοιχείων του ασθενή. Εδώ έχουμε την δυνατότητα να καταχωρίσουμε τα βασικά στοιχεία ταυτότητας του, καθώς και τα στοιχεία ειδικού ενδιαφέροντος που θα μας βοηθήσουν στον προσδιορισμό της στατιστικής κατηγορίας του ασθενή.

2) Το τμήμα καταγραφής του ιατρικού και οικογενειακού ιστορικού. Εδώ έχουμε την καταγραφή των οικογενειακών παθήσεων, την επεξήγηση του ιατρικού οικογενειακού ιστορικού, και των αιτίων προσέλευσης της παρούσας νόσου.

3) Το τμήμα καταγραφής της παρούσας κατάστασης του ασθενή. Με δυνατότητα καταχώρισης βίντεο ή σχεδιαγραμματικής απεικόνισης για την καταγραφή της κατάστασης με τον τρόπο και την σημειολογία που επιθυμεί ο ιατρός - ερευνητής.

4) Το τμήμα καταγραφής των εργαστηριακών εξετάσεων, μαζί με την κλινική και την ιστολογική διάγνωση.

5) Το τμήμα καταγραφής της θεραπευτικής αγωγής και της εξέλιξης της νόσου. Με την καταχώρηση των επισκέψεων του ασθενή και καταγραφή της γενικής φαρμακευτικής αγωγής, μπορούμε να έχουμε στατιστική ανάλυση, της επίδρασης των φαρμάκων στην εξέλιξη τις νόσου.

6) Το τμήμα καταγραφής των λοιπών εξετάσεων και βοηθητικών στοιχείων. Εδώ έχουμε την δυνατότητα να καταχωρήσουμε πρωτότυπα έντυπα εξετάσεων και γνωματεύσεων, καθώς και ακτινογραφίες που μπορούμε να τις επεξεργαστούμε ψηφιακά ώστε να έχουμε σαφέστερη αντίληψη της νόσου και εγκυρότερη διάγνωση.

7) Το τμήμα της στατιστικής ανάλυσης που με βάση το πρωτόκολλο έρευνας και τον καθορισμό τον ειδικών κριτηρίων όπως, η κατάταξη σε κατηγορίες των ασθενών και των νοσημάτων με την επιμέρους καταγραφή των χαρακτηριστικών τους, μας δίνει την δυνατότητα να έχουμε ανά πάσα στιγμή, πολύπλευρη ανάλυση με σχεδιαγράμματα και πίνακες. Όλες οι αναλύσεις μπορούν πολύ εύκολα να μεταφερθούν σε προγράμματα παρουσιάσεων, καταγραφής εντύπων ακόμα και σε on line ηλεκτρονικές σελίδες στο internet.

Σειρά προγραμμάτων Ιατρείο

Παρόμοια με την κλινική παράγονται εξειδικευμένα προγράμματα όλων των ειδικοτήτων και για κάθε Ιατρό ξεχωριστά. Η διαμόρφωση των προγραμμάτων αυτών γίνετε κατόπιν συμφωνίας και ακολουθείτε ο τρόπος εργασίας του κάθε ιατρού.

© Act Life Πολιτική Απορρήτου | Όροι Χρήσης Επιχείρηση   |   Προϊόντα   |   Λήψεις   |   Υποστήριξη   |   Επικοινωνία