Χρήστης:
 

Κωδικός:
 
(Ξέχασα τον κωδικό.) Login

  Χάρτης Πλοήγησης:   Site Map
ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

ΜΕΣΩ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ

ΤΗΛ.: 2310 989058
ΚΙΝ. : 6945 681268

Παρακαλούμε προετοιμάστε τις πληροφορίες του λογαριασμού σας όταν μας καλείτε για να ζητήσετε βοήθεια.

ΜΕΣΩ E-MAIL

Παρακαλούμε στα μηνύματα σας να είστε περιληπτική και να μας αναφέρετε τον αριθμό προγράμματος καθώς και τα στοιχεία σας.
support@actlife.gr
ΜΕΣΩ SKYPE

Skype Me™!
ΙΑΤΡΕΙΟ
ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

1.ΣΤΙΣ ΦΟΡΜΕΣ ΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ

ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΕΔΙΩΝ και ΠΛΗΚΤΡΩΝ
Γρήγορες και εύκολες εξηγήσεις για τα σημαντικά πεδίο και πλήκτρα, αφήνοντας για λίγα δευτερόλεπτα το βελάκι του ποντικιού επάνω τους.
ΠΛΗΚΤΡΟ ΒΟΗΘΕΙΑΣ
Πατώντας το πλήκτρο βοηθείας εμφανίζεται το αντίστοιχο θέμα στο σύστημα βοηθείας στην ιστοσελίδα μας. Τα θέματα βοηθείας ανανεώνονται συνεχώς με όλες τις νέες προσθήκες και βελτιώσεις των νέων εκδόσεων.

2.ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΜΑΣ
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την online φόρμα και να έρθετε σε επαφή μαζί μας.

ΚΕΝΤΡΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ
Αυτό είναι ένα σύστημα πληροφόρησης που βασίζεται στην αρχή της αναζήτησης με βάση λέξεις-κλειδιά (π.χ. Συχνές Ερωτήσεις).
ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΡΩΤΟΑΠΑΝΤΗΣΕΩΝ
Εάν δεν έχετε βρει την απάντηση στην ερώτησή σας στο Κέντρο Υποστήριξης, σας προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε το Σύστημα Ερωτοαπαντήσεων.
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚO FORUM
Στο forum μπορείτε να διαβάσετε τις απορίες των χρηστών αλλά και τις απαντήσεις των προγραμματιστών για τα προγράμματα που σας ενδιαφέρουν, καθώς επίσης μπορείτε να γράψετε και εσείς τις δικές σας απορίες.

3.ΜΕΣΩ ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΜΕΝΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ
Συνδεόμαστε στον υπολογιστή σας από τα γραφεία μας και εκτελούμε τις ανάλογες εργασίες που χρειάζονται, τόσο για την εκπαίδευση σας όσο και για να επιλύσουμε τα πιθανά προβλή- ματα που θα παρουσιαστούν.

© Act Life Πολιτική Απορρήτου | Όροι Χρήσης Επιχείρηση   |   Προϊόντα   |   Λήψεις   |   Υποστήριξη   |   Επικοινωνία